Kom gerust eens binnen bij Chocolaterie Royal en laat u overtuigen door de lekkere geur van chocolade.

 

Alles wordt in het werk gesteld om u de meest verse pralines aan te bieden. Zo kan het gebeuren dat uw praline rechtstreeks uit de vorm in uw doosje belandt. Er worden steeds kleine hoeveelheden gemaakt. Zo kunnen wij u een zo vers mogelijk product aanbieden.

 

 


Eddy Van Melkebeke is al sinds 1993 de chocolatier van dienst. Jarenlang maakt hij verse pralines en ambachtelijk ijs waar niet alleen de Aalstenaar van smult. In 2010 vertegenwoordigde Eddy samen met collega's het chocoladedepartement van België op de Wereldexpo in Shanghai (China). Twee jaar later was hij ook aanwezig op de Wereldexpo in Yeosu, waar duizenden bezoekers echte Belgische chocolade als het ware konden beleven. Op de expo in Milaan in 2015 konden kijklustigen een echte 'Royal' praline degusteren bij een kop Italiaanse koffie. Sinds 2016 geeft Eddy les aan volwassenen in de 'Ambachtelijke chocoladebewerking' bij Syntra in Aalst. Eind 2016 kwam Iedereen Beroemd (tv-programma één) langs tijdens een avondles. In het programma 'Bake Off Vlaanderen 2017' won Eddy's leerling Hans de titel van 'Beste bakker van Vlaanderen'. 

 


Iedereen beroemd kwam op bezoek bij chocolatier Eddy en zijn klas in Aalst. Zij maakten er volgende reportage over de avondschool

De chocolade kunstwerken van Royal werd al gesmaakt door onder andere Black Sabbath leadzanger Ozzy Osborn en profbasketballer  Moses Kingsley van de Antwerp Giants.


Ook in de krant is Royal terug te vinden. Kom zeker eens langs om onze chocoladen creaties mee te nemen!